SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gaziantep'te kardeş cinayetinin görüntüsü ortaya çıktı

Gaziantep'te kardeş cinayetinin görüntüsü ortaya çıktı

28 Temmuz 2023 Cuma - 14:55




Gaziantep'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ömer Faruk Tanrıöver'in ağabeyi İbrahim Halil Tanrıöver'i tabancayla vurup, öldürdüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Ağabeyini, önce 2 el vücuduna, sonra da peşinden koşarak 1 el kafasına ateş edip öldürdü.





Olay, 26 Temmuz 2023 günü gece saat 02.00 sıralarında Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, makine teknikeri 5 çocuk babası Halil İbrahim Tanrıöver, madde bağımlısı olduğu öne sürülen kardeşi Ö.F.T.'yi tedavi etmek ve tekrar normal hayatına döndürmek için yıllardır uğraşıyordu.

Tanrıöver, olay günü de madde bağımlısı kardeşi Ö.F.T.'yi tedaviye ikna etmek için kapısına gitti. Bu esnada madde bağımlısı kardeş, kapısını çalan ağabeyini silahla karşılayarak önce 2 el vücuduna, sonra da peşinde koşarak 1 el kafasına ateş edip öldürdü.

Yaralanan İbrahim Halil Tanrıöver, dışarı çıkıp, kaçmaya çalıştı. Ömer Faruk Tanrıöver, bu kez binanın merdivenlerinde ağabeyine ateş açtı. Başından vurulan 5 çocuk babası İbrahim Halil Tanrıöver, hayatını kaybetti.

AĞABEYİNİ SOĞUKKANLILIKLA ÖLDÜRMÜŞ

Görüntülerin devamında katil zanlısı kardeşin, ağabeyinin kafasına sıkarak ölümüne neden olduktan sonra eve geri dönme anları da yer aldı. Katil zanlısının bu sırada sergilediği soğukkanlı ve rahat tavırları ise pes dedirtti. Zanlının, bir elinde tabanca varken ellerini iki yana açtıktan sonra kafasını sağa sola sallaması ise dikkat çekti.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Ömer Faruk Tanrıöver, ifadesinde, "Benim üzerimde baskı kurup, sürekli beni aşağılıyordu. Bana ağır hakaretler ediyordu. Son gece yine tartıştık ve bana hakaretlerini sürdürdü. Kendisini uyarmama rağmen devam edince tabancayla ateş ettim. Ağabeyim yaralı halde evden çıktı. Ben de kendimi kaybettiğim için peşinden gittim ve onu öldürdüm" dedi. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Tanrıöver, tutuklandı. Öte yandan İbrahil Halil Tanrıöver'in yaralı halde kaçmaya çalıştığı, Ömer Faruk Tanrıöver'in elinde tabancayla ağabeyinin peşinden gittiği anlar ise binanın güvenlik kamerasına yansıdı.


 

Gaziantepte kardeş cinayetinin görüntüsü ortaya çıktı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap