SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fuat Oktay'dan skandal sözler! "6'lı masada PKK var"

Fuat Oktay'dan skandal sözler! "6'lı masada PKK var"

09 Nisan 2022 Cumartesi - 09:50




AKP’li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yozgat AKP İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında skandal bir konuşmaya imza attı.





AKP’li Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, partisinin düzenlediği bir iftar programında skandal sözler sarf etti. Altı muhalefet partisinin bir araya gelmesine ilişkin konuşan Oktay, “O altından masayı tutanı kim  olduğunu görüyoruz. Onlardan başkası da var. PKK’yı da HDP’yi de ekleyin” dedi.

Programda skandal bir konuşmaya imza atan Oktay, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’ni hedef aldı.

6’lı muhalefet liderinin bir araya gelmesine ilişkin olarak tepki çeken sözler sarf eden Fuat Oktay, "6’lı masa, 6’lı mıdır 106’lı mıdır bilmiyoruz ama 6’dan fazla olduğunu biliyoruz değil mi? O altından masayı tutanı kim olduğunu görüyoruz. Onlardan başkası da var. PKK’yı da HDP’yi de ekleyin. Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen içerideki ve dışarıdaki her türlü yapıları da ekleyebilirsiniz" dedi.

Öte yandan atanmış olan ve devletin memuru olarak görev yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın AKP'nin programına katılması da ayrı bir tepkiye yol açtı. 
Atanmış bir devlet memuru statüsündeki birisinin siyasi parti faaliyetinde bulunması, siyasi mesajlar vermesi ve gerçek dışı beyanlarda bulunarak partizanca tavır takınması ise ayrı bir skandal olarak kayıtlara geçmiş oldu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap