SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fuat Avni yazdı, operasyon yapıldı!

Fuat Avni yazdı, operasyon yapıldı!

03 Haziran 2015 Çarşamba - 09:37




Kayseri'de yürütülen soruşturma kapsamında operasyon başlatıldı.





Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik Kayseri'de yürütülen soruşturma kapsamında "askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük" yapıldığı gerekçesiyle operasyon başlatıldı.

8 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, "Suç işlemek amacıyla Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak, ÖSYM Kanunu'na muhalefet, askeri liselere giriş sınavlarında usulsüzlük" iddiasıyla 8 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

4 GÖZALTI

Şüphelilerden 3'ü Kayseri'de, biri Ankara'da gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.


FUAT AVNİ YAZMIŞTI!

Kayseri'deki operasyona ilişkin twitter fenomeni Fuat Avni saatler öncesinden "2013′teki Askeri Lise Sınavlarında usulsüzlük yapıldığı iddiası ile Kayseri'de gözaltılar olacak. Operasyonda Cemaat'e ait olduğu iddia edilen bazı yurtlarda da arama yapılacak. Diğer operasyonlarda olduğu gibi dosya bomboş. İfadesi alınan öğrencilerden sınavı kazanan bile yok." diye yazmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap