SON DAKİKA



Haber > Gündem > Freni boşalan kamyon durak, direkler ve ağaçlara çarpıp devrildi

Freni boşalan kamyon durak, direkler ve ağaçlara çarpıp devrildi

11 Haziran 2023 Pazar - 13:38




Gaziantep'te, freni boşalan hafriyat kamyonu; otobüs durağı, aydınlatma direkleri ve ağaçlara çarparak devrildi. Kazada sürücü yaralandı.





Kaza, sabah saatlerinde Özdemirbey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kahvelipınar Mahallesi yönüne giden Oktay Pehlivan yönetimindeki 38 AGA 177 plakalı hafriyat yüklü kamyon, iddiaya göre, freninin boşalmasıyla kontrolden çıktı. Pehlivan'ın kontrolünü yitirdiği kamyon, yol kenarındaki otobüs durağı ile aydınlatma direkleri ve refüjdeki ağaca çarptı, devrilip sürüklenerek durdu.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Pehlivan, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, kamyonun kaldırılması ve yola dökülen hafriyatın temizlenmesinin ardından trafiğe açıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap