SON DAKİKA



Haber > Gündem > Francisco Garcia Ferrada'dan CHP'ye 'hayır' şoku!

Francisco Garcia Ferrada'dan CHP'ye 'hayır' şoku!

25 Şubat 2017 Cumartesi - 09:26




16 Nisan'daki referandumda 'hayır' oyu verecek olan CHP, Şili'den davet ettiği 'hayır' filminin yönetmeninin söyledikleri karşısında şaştı kaldı.





Başbakan Binali Yıldırım'ın "Şili’ye kadar uzanacağınıza Şile’ye gitseydiniz bu ülkenin köylerine kasabalarına gitseydiniz" sözleri yerini buldu. CHP'nin referandum için davet ettiği Şilili reklamcı Francisco Garcia Ferrada, "Ben bir haftadır buradayım, 'Hayır' oyunun ne önerdiğini anlamış değilim" diye konuştu.

Hükümetin değişiklik önerdiğini dile getiren Ferrada, "Şu anla aynı olmamak için 'hayır' oyu vermemek lazım. 'Hayır' oyu verdikten sonra olacaklarla bir gelecek inşa etmek lazım. Kampanyayı kazandıracak şey budur." dedi.

Ferrada, "Ben bir haftadır buradayım, 'Hayır' oyunun ne önerdiğini anlamış değilim. Eğer bundan emin olmazsanız, ülkeye politik mesaj, hayal üretemezsiniz. Şahısların bize söylediği 'Hayır oyu verin' cinsinden. Bizim (Şili'de) yaptığımız 'mutluluğun ülkeye tekrar döneceği' şeklindeydi." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap