SON DAKİKA



Haber > Gündem > FOX canlı yayınında İYİ Partili Yılmaz'ın zor anları! Gözleri doldu, sesi titredi...

FOX canlı yayınında İYİ Partili Yılmaz'ın zor anları! Gözleri doldu, sesi titredi...

18 Nisan 2022 Pazartesi - 14:45




FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan İYİ Partili Prof. Dr. Bilge Yılmaz, beyin göçünden bahsederken zor anlar yaşadı. Gözleri dolan Yılmaz, konuşmakta güçlük çekti.





İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Bilge Yılmaz, gençlerin beyin göçünden bahsederken duygularına hakim olamadı ve gözleri dolu dolu oldu. Sesi titreyen ve konuşmakta zorlanan Prof. Dr. Bilge Yılmaz zor anlar yaşadı. 

Yurt dışına giden gençleri suçlayamadığını dile getiren Bilge Yılmaz, o anlarda şunları söyledi:

-“Gençlere de kızamıyoruz şimdi. Benim geliş nedenim onların gidiş nedeni. Türkiye zor bir dönemden geçiyor hata yapacak payımız yok. Kusura bakmayın duygulanıyorum. Ekonomik olarak bu çocuklara bir gelecek sunamıyoruz. Tweet attı diye içeri atıyoruz. Ülkede özgürlükler yok bu çocuklar ne yapsın. Eskiden sınırlı imkanı olanların çalışarak yükselme imkanı vardı. Şimdi o yok liyakat yok önünüz tıkanıyor. Bir yerlere gelseniz düzgün maaş yok. Şimdi milyonların önünde ağlamayım ama…”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap