Fon soruşturmasında 7 şüpheli daha gözaltına alındı
Yayın Tarihi: 28.09.2026 - 09:12
Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet suçuna ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Destek Yatırım Bankası ve Özata Denizcilik bağlantılı fon soruşturmasında 7 şüpheli gözaltına alındı.
Kaynak:HABERTÜRK
Gözaltına alınanlar arasında Destek Yatırım Bankası Genel Müdürü Özgür Akayoğlu'nun da bulunduğu öğrenildi.
Fon soruşturmasında yeni gözaltılar
Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet suçuna ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Destek Yatırım Bankası ve Özata Denizcilik ile bağlantılı olduğu belirtilen fon soruşturmasında 7 şüpheli hakkında gözaltı işlemi gerçekleştirildi.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında Destek Yatırım Bankası Genel Müdürü Özgür Akayoğlu'nun da bulunduğu öğrenildi.
Soruşturmanın ayrıntıları araştırılıyor
Fon soruşturması kapsamında gerçekleştirilen gözaltı işlemlerinin ardından soruşturmanın detayları merak konusu oldu. Şüphelilerin, Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ifadelerinin alınacağı öğrenildi.
Soruşturmanın kapsamı ve gözaltına alınan şüphelilere yöneltilen suçlamalara ilişkin yeni bilgilerin ilerleyen saatlerde ortaya çıkması bekleniyor.