SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fındıkta tiyatro oynanıyor

Fındıkta tiyatro oynanıyor

23 Mayıs 2012 Çarşamba - 14:16




Ordu Genç İşadamları Derneği (ORGİAD) Başkanı Ayhan Kaymaz, her yıl fındık sektöründe yeni bir tiyatro oyunu oynandığını, bu oyunda üreticiden başka h





Kaymaz, fındık stratejisinin aylar hatta bir yıl öncesinden belirlendiğini, ilgili kurumlar ve bürokratların ise verilen başrolleri oynamak için büyük gayret sarf edip başarılı olduğunu savundu. Kaymaz, üreticinin haricinde herkesin bu oyunda başrol görevini aldığını, esas bu oyunun başrolünde olması gereken üreticilerin ise figüran rolünde bulunduğunu vurguladı. FINDIĞA SAHİP ÇIKALIM Yeni fındık sezonu gelirken makul bir fiyat seviyesinin tespiti için özellikle siyasiler ve Ulusal Fındık Konseyi yöneticilerini duyarlı olmaya ve göreve davet ettiğini kaydeden Kaymaz, “Gelin hep beraber milli ürünümüz fındığımıza sahip çıkalım. Üreticilerimiz de kazansın, ihracatçılarımız da kazansın, ekonomimiz de kazansın. Fındık fiyatında her sene yaşadığımız hüsranı bu sene yaşamayalım. Üretim ve ticaretinde lider olduğumuz fındığa ve ona umut bağlayan üreticilerimize hak ettiğini verelim. Tiyatro oyunundaki rolleri artık değiştirelim ve başrole üreticiyi yerleştirelim” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap