SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fırtına sağanakla devam edecek

Fırtına sağanakla devam edecek

29 Kasım 2023 Çarşamba - 13:57




Meteoroloji, dün gece etkili olan fırtına için bugün de uyarısını yineledi.





Son hava durumu tahminlerine göre, Ege, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun batısında kuvvetli lodos etkili olacak. Lodosla birlikte sağanak yağmur da bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün batı bölgesi için dün yaptığı fırtına uyarısı gece saatlerinde etkisini gösterdi. Çok sayıda il, fırtına etkisiyle kabusu yaşadı. Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminine göre fırtına bu bölgeleri terk etmeyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Kırıkkale, Çorum, Amasya, Giresun çevreleri ve Trabzon'un batı ilçelerinin yağmur ve sağanak, Marmara ile Kıyı Ege'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kıyı Ege, Marmara'nın güney ve doğusu ile Tekirdağ, Düzce, Zonguldak, Bartın ve Bolu çevrelerinde kuvvetli, Kıyı Ege'de çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Bu gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olacağı tahmin ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap