SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fırtına Kadıköy’e tam kadro gidecek

Fırtına Kadıköy’e tam kadro gidecek

21 Nisan 2019 Pazar - 10:21




Malatya karşısına ceza sınırında çıkan Hosseini, Abdulkadir Parmak, Amiri ve Ekuban karşılaşmayı kart görmeden tamamladı.





Son haftalarda uçuşa geçen Trabzonspor galibiyet serisine Malatya’yı da ekledi. Doğu ekibini 2-1’le geçen Fırtına, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe karşılaşması öncesinde moral depoladı. Son 7 haftada topladığı 19 puanla Kadıköy’e iddialı gidecek olan Karadeniz ekibi, oyuncularından da fire vermedi. Karşılaşmaya ceza sınırında çıkan Majid Hosseini, Abdulkadir Parmak, Vahid Amiri ve Caleb Ekuban, mücadeleyi kart görmeden tamamladı. Tek eksik Onazi Teknik direktör Ünal Karaman’ın uyarılarını dikkate alan ve kart görmeyen yıldızlar, gelecek hafta İstanbul’da oynanacak kritik maçta görev yapabilecek. Trabzonspor, sakatlığı bulunan Onazi’nin dışında Kadıköy’e tam kadro gidecek. Öte yandan sakatlıklarını atlatan ve maça 11’de başlayan Abdülkadir Ömür ile Filip Novak da Malatya karşısındaki performanslarıyla geçer not aldı. Mücadelede 90 dakika sahada kalan Novak, gördüğü kartla ise sınıra geldi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap