SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fırat Kalkanı’ndan acı haber: 1 şehit, 3 yaralı

Fırat Kalkanı’ndan acı haber: 1 şehit, 3 yaralı

30 Nisan 2019 Salı - 14:31




Terör saldırısını gerçekleştiren PKK/YPG'li teröristlere karşılık verildi.





Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Fırat'ın doğusundan YPG/PKK'lı teröristleri silmek için bütün hazırlıkları yaptı. Ancak harekatın zamanlaması konusunda belirsizlik var.

Fırat'ın doğusunda ABD desteğini arkasına alan YPG/PKK'lı teröristler alçak saldırılar gerçekleştiriyor. Bugün o saldırılardan biri gerçekleştirildi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Konuyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi'nde 30 Nisan 2019 tarihinde PKK/YPG'li teröristlerin saldırısı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise hafif şekilde yaralanmıştır.

TERÖRİSTLER ATEŞ ALTINA ALINDI

Olay sonrası teröristlere ait olduğu belirlenen hedefler meşru müdafaa kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımızla ateş altına alınmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.”denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap