SON DAKİKA



Haber > Gündem > Firari FETÖ'cü komandoları 'Elektrikçiyiz' demiş

Firari FETÖ'cü komandoları 'Elektrikçiyiz' demiş

25 Şubat 2017 Cumartesi - 09:11




Meriç Nehri'nden yüzerek Yunanistan'a kaçan Firari FETÖ'cü SAT komandoların Yunan askerine "Elektrikçiyiz" dedikleri ortaya çıktı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Marmaris'teki otelde öldürmek ya da derdest etmek için giden timde yer alan ve firari bulunan 2 darbeci hain Yunanistan'a kaçtı.

TÜRKİYE'DEN DOSYA BEKLENİYOR

Yunanistan, darbeci askerlerin ‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a suikast timi’nde yer aldıkları öne sürülen SAT komandoları astsubaylar Fatih Arık ve Halit Çetin hakkında Türkiye’nin iade talebiyle birlikte göndereceği dosyayı bekliyor.

"KONU ÇOK CİDDİ"

Konuyla ilgili konuşan üst düzey bir Yunan yetkili “Konu çok ciddi. Türkiye’nin göndereceği dosyayı bekliyoruz” dedi.


"ELEKTRİKÇİYİZ" DEDİLER

Yunanistan’a yasa dışı giriş yapmak suçlamasıyla gözaltına alınan 2 darbeci asker önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak. 17 Şubat’ta ismi açıklanmayan Yunan avukatlarıyla birlikte sivil kıyafetle Türkiye sınırına yakın Kumçiflik (Orestiada) polis karakoluna giden Arık ve Çetin, gerçek kimliklerini gizlediler ve “Elektrikçiyiz” dediler. Yunan İstihbaratı kimliklerini belirleyince de asker olduklarını itiraf ettiler. Bazı Yunan haber siteleri, askerlerin, 15 Temmuz’da Erdoğan’a suikast timinde yer aldıklarını kabul ettiklerini ileri sürdüler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap