SON DAKİKA



Haber > Gündem > Finişi kim görecek?

Finişi kim görecek?

17 Nisan 2019 Çarşamba - 10:25




Karadeniz, bugünkü final maçları öncesi 4 takımın kaptanını bir araya getirdi





2018 EYLÜL ayının ikinci haftasında başlayan Trabzon 1. Amatör Küme’nin normal sezonu 2019 Şubat ayının ilk haftasında sona erdi. Gruplarında ilk 5 sırayı alan takımlar play-off grubunda ilk ikiye girme mücadelesine koyuldu. 10 takımın mücadele ettiği play-off grubunda sezon bugün oynanacak 3 karşılaşmanın ardından tamamlanacak. 15’er puana sahip birbirinden kaliteli 4 takım (DSİ Karadenizspor, Faroz Yalıspor, Çarşıbaşı Belediyespor ve 1985 Derecikspor) son haftaya kadar yarışın içinde oldu.

AVERAJLA liderlik koltuğunda oturan Faroz Yalıspor, Söğütlü’de lig sonuncusu İskefiyespor ile karşılaşacak. İkinci DSİ Karadeniz ise Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda Erdoğduspor ile kozlarını paylaşacak. Üçüncü Çarşıbaşı Belediyespor ile dördüncü 1985 Derecikspor, ASKF sahasında final gibi bir maça çıkacak. Bu üç karşılaşma da saat 13.00’da başlayacak. Sezonu lider bitiren takım Bölgesel Amatör Lig’e adını yazdıracak, ikinci olan takım ise BAL’dan gelen Tonya Doğanspor ile play-out (baraj maçı) oynayacak.

KARADENİZ şampiyonluk mücadelesi veren 4 takımın kaptanını sizler için bir araya getirerek düşüncelerini sordu. Faroz Yalıspor’un 2. kaptanı ve santrforu Yusuf Usta, DSİ Karadenizspor’un kaptanı ve kalecisi Enes Malkoç, Çarşıbaşı Belediyespor’un 2. kaptanı ve stoperi Mert Narşap, 1985 Derecikspor’un 2. kaptanı ve stoperi Mert Koz, final maçları öncesi,  ‘Kazanan Trabzon futbolu olsun’ temennisinde bulundular ve fair-play adına önemli mesajlar verdiler. İşte birbirinden yetenekli kaptanların açıklamaları…




KİM NASIL ÇIKAR?

FAROZ ve DSİ Karadeniz maçlarını kazanır, Derecik-Çarşıbaşı maçı berabere biterse mutlu sona DSİ ulaşacak. Faroz, Çarşıbaşı ve DSİ Karadeniz sezonu aynı puanda tamamlar, üçlü averaja kalırlarsa yine DSİ ekibi ipi göğüsleyecek. Lakin Faroz, Derecik ve DSİ takımları üçlü averaja kalırsa bu kez ibre Faroz’a dönecek. Çok az bir ihtimal ama zirvedeki 4 takım da aynı puanla sezonu tamamlarsa, bir önceki ihtimalde olduğu gibi yine Faroz Yalıspor ipi göğüsleyecek. Çarşıbaşı-Derecik maçının galibi ilk iki şansı için, Faroz Yalıspor ya da DSİ Karadeniz’in puan kaybetmesini bekleyecek.




1985 DERECİKSPOR’UN 2.KAPTANI VE STOPERİ MERT KOZ:

ELİMİZE GELEN ŞANSI ÇOK İYİ KULLANAMADIK


“SEZONUN sonuna geldik. Çok iyi bir sezon geçirdik mi? Evet geçirdik. Favori miydik? Evet favoriydik. Şanssızlıklar yaşadık. Hele hele Faroz Yalıspor maçında iki penaltı kaçırdık. Bu bizim adımıza büyük bir şanssızlıktı. Elimize gelen şansı çok iyi değerlendiremedik. Buna rağmen hala yarışın içindeyiz. Çarşıbaşı ile oynayacağımız maçı kazanırsak diğer rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Allah nasip ederse çıkacağız, etmese de nasip deyip önümüze bakacağız. Nasipten öte köy yok. Her şeyin hayırlısı olsun. Buralara geldik. Emek verdik, 8-9 aydır mücadele ediyoruz. Hocasından yönetimine kadar tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, kazanan Trabzon olsun.”




FAROZ YALISPOR’UN 2.KAPTANI  VE SANTRFORU YUSUF USTA:

4 TAKIM DA ŞAMPİYONLUĞU HAK ETMİŞTİR





“BEN play-off başlarken 3 takımı (Faroz Yalıspor, Çarşıbaşı Belediyespor, 1985 Derecikspor) favori görüyordum. DSİ büyük sürpriz yaptı. Genç ve kaliteli bir kadroya sahipler. Bana göre ligde en kaliteli takım bizdik ama birtakım sorunlar yaşadık. Son haftaya girilmeden Soğuksu ile oynadığımız maçın son dakikasında gol yiyerek rakibimizle berabere kaldık. Çok önemli 2 puan kaybettik. Büyük avantaj kaçırdık ama şansımız hala fazla. Sonuç olarak 4 takım da çok kaliteli. Hangi takım şampiyon olursa olsun, ‘diğeri ondan kötüydü’ demeyeceğim. Buraya geldiklerine göre bence her takım şampiyonluğu hak etti. Şampiyon olacak takım için de, olmayacak takım için de hayırlısını diliyorum.”

DSİ KARADENİZSPOR’UN KAPTANI VE KALECİSİ ENES MALKOÇ:

UMARIM BU ZORLU MARATONU İYİ NOKTALARIZ





“GENÇ oyunculardan kurulu bir ekibiz. Aile ortamı kurduk, bunun devamında bir bütünlük sağladık. Bu bütünlüğü aynı şekilde sahaya yansıttık. Bu süreçte teknik heyetimiz ve yönetimimiz maddi manevi bizi her zaman desteklediler, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Son maçların sonuçları ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı olsun. Ve kazananın Trabzon amatör futbolu olacağına inanıyorum. DSİ Karadeniz olarak bizim son ana kadar yarışın içinde olamayacağımızı düşünenler oldu. Biz bunlara aldırış etmedik, maç maç baktık, güzel sonuçların üst üste gelmesiyle de güzel bir hava yakaladık. Bu havayla birlikte finale kadar geldik. Umarım bu zorlu maratonun sonunu güzel noktalarız.”

ÇARŞIBAŞI BELEDİYESPOR’UN 2.KAPTANI VE STOPERİ MERT NARŞAP:

KAZANIP DİĞER SONUÇLARI BEKLEYECEĞİZ


“SEZON başında şampiyonluk için yola çıktık, iyi de bir ekip oluşturduk. Öncelikle başkanıma, yönetici ağabeylerime, antrenörüme güzel bir sezon geçirdiğimiz için teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar şampiyonluğu garantilemek istiyorduk ama aldığımız bazı şanssız sonuçlar bu tabloyu ortaya çıkardı. Tatlı bir yarış oldu. DSİ Karadeniz’in son ana kadar yarışın içinde olacağını tahmin etmiyordum. Onları yürekten tebrik ediyorum. Yarın (bugün) güzel maçlar olacak. İnşallah hedefimize ulaşırız. Tabii ilk iki şansımız var. Kazanıp ilk ikiye girememe durumumuz da var. Kazanıp diğer sonuçları bekleyeceğiz. Cezam nedeniyle bu maçta oynayamayacağım ama tüm kalbim takım arkadaşlarımla beraber olacak.”

Haber: İsmail DÜZGÜN
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap