SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fındık fiyatlarında MHP’li ismin iki yüzü! Erdoğan’a başka, çiftçiye başka konuştu

Fındık fiyatlarında MHP’li ismin iki yüzü! Erdoğan’a başka, çiftçiye başka konuştu

29 Ağustos 2023 Salı - 15:03




Fındığın kilosunun alım fiyatının artırılmasının ardından Erdoğan'a teşekkür eden MHP'li Şanlıtürk, üreticiye ürünlerini pazara erken sürmeyin uyarısında bulundu.





Fındık alım fiyatları geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Fındık alım fiyatı kilosu 84.00 TL, levant kalite fındığın kilosu ise 82.50 TL açıklanmıştı. Fındık fiyatları sonrası Erdoğan’a teşekkür eden MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, çiftçiye gelince başka konuştu. Fındığın fiyatının ileriki günlerde artabileceğini savunan MHP’li Naci Şanlıtürk üreticiye fındıklarını erken pazara sürmemelerini tavsiye etti.

Naci Şanlıtürk, 7 Ağustos 2023’te yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü kabine toplantısı sonrasında Giresun kalite fındığın kilosu 84 TL, levant kalite fındığın kilosu ise 82.50 TL olarak açıklanmıştır. Ayrıca bölgemiz için önem arz eden dönüm ücreti de 1.70 TL'den 2.70 TL'ye çıkarılmıştır. Allah hayırlı uğurlu etsin. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” demişti.

FINDIK FİYATI ARTABİLİR, PAZARA ERKEN SÜRMEYİN TAVSİYESİ VERDİ

Dün de Ordu Valisi Muammer Erol ile gittiği TMO'nun fındık alım deposunda konuştu. Şanlıtürk, fındığın fiyatının artabileceğini söyleyerek çiftçinin ürünlerini piyasaya erken sürmemesini tavsiye etti. Şanlıtürk’ün bu açıklamaları üreticiyi adeta ‘stokçuluğa’ yönlendirmek olarak değerlendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap