SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fındık bahçesinde dehşeti yaşadı! Elini sokan yılan hastanelik etti

Fındık bahçesinde dehşeti yaşadı! Elini sokan yılan hastanelik etti

06 Ağustos 2023 Pazar - 16:57




Samsun'da hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte yılan sokmaları da arttı. Bolu'da ise bir vatandaşın serasına giren su yılanı, paniğe sebep oldu.





Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Ayvacık ilçesi Söğütpınar Mahallesi’nde fındık bahçesinde tırpanla otları biçen Ali Fuat Çakır (45), otların arasındaki çalıları eliyle kaldırdığı sırada sol elinin parmağını yılan soktu. Kendi imkanlarıyla Çarşamba Devlet Hastanesine başvuran Çakır, ilk müdahalenin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan 2 çocuk babası Ali Fuat Çakır, "Fındık bahçesinde tırpan vururken parmağımı bir metre uzunluğunda kara yılan soktu. Hemen hastaneye gittim" dedi.

Samsun'da dün de bir kişinin yine yılan sokması sonucu Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Uzmanlar, havaların ısınmasıyla yılan sokmalarının arttığına dikkat çekerek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

BOLU

Bolu'nun Gerede ilçesinde bir vatandaşın serasına giren su yılanı, paniğe sebep oldu. İtfaiye ekiplerince seradan çıkarılan yılan doğaya salındı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap