SON DAKİKA



Haber > Gündem > Film gibi operasyon! Eroini kadın elbiselerine zulalamışlar!

Film gibi operasyon! Eroini kadın elbiselerine zulalamışlar!

31 Ekim 2021 Pazar - 10:41




İstanbul'da Jandarma ekipleri uyuşturucu tacirlerinin peşine düştü. Nefes kesen takip sonunda şüpheliler yakalandı. Aksiyon filmlerini aratmayan operasyonda 15 kilo eroin ele geçirildi.





İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, düzenlediği uyuşturucuyu operasyonunda şüpheli C.S.'yi yakaladı.

Şüphelinin otomobilinin bagaj kısmında kadın elbiselerinin astarlarına özel olarak zulalanmış vaziyette 15 kilo eroin ele geçirildi. Şüpheli tutuklanırken, operasyon anları da kameraya yansıdı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli C.S.'nin doğu illerinden yasa dışı yollarla temin ettiği uyuşturucu maddeyi İstanbul genelinde "Torbacı" olarak tabir edilen kişilere satacağı bilgisine ulaştı. TEKNİK VE FİZİKİ TAKİBE ALDILAR!

Harekete geçen ekipler, şüpheli C.S.'yi  teknik ve fiziki takibe aldı.  Şüphelinin uyuşturucu sevkiyatı yapacağı otomobili tespit eden ve takibe başlayan ekipler, uzun bir kovalamacanın ardından aracı Esenyurt İlçesi'nde durdurdu.

KADIN ELBİSELERİNE ZULALAMIŞLAR!


Şüpheli gözaltına alınırken, narkotik köpeğinin de katıldığı aramalarda aracın bagaj kısmında bulunan kadın elbiselerinin astar kısmına özel olarak zulalanmış vaziyette 500 adet paketlenmiş halde toplam 15 kilo eroin ele geçirildi.  Adliyeye sevk edilen şüpheli C.S. tutuklanırken, olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen şüphelilere yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap