SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ'nün kilit ismi yakalandı

FETÖ'nün kilit ismi yakalandı

20 Ağustos 2016 Cumartesi - 10:07




Denizli'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devam eden FETÖ/PDY operasyonunda örgütün kilit isimlerinden Kudret Tartılacı yakalandı.





15 Temmuz darbe girişiminin ardından Denizli'de devam eden FETÖ/PDY operasyonunda örgütün para kaynaklarından olduğu ileri sürülen Kimse Yok mu Derneği'nin Ankara temsilcisi Kudret Tartılacı da Denizli'de yakalanarak tutuklandı.

DENİZLİ'YE KAÇTIĞI BİLGİSİ ALINDI

Bir dönem Denizli'de de faaliyet gösterdiği, Van ve Kars ile ilgili kentte toplanan yardımları organize ettiği, iş adamları ile diyalog kurduğu, örgüte maddi destek sağlanması konusunda koordinatörlük yaptığı ileri sürülen Kimse Yok Mu Derneği'nin Ankara Temsilcisi Kudret Tartılacı'nın Denizli'ye kaçtığı bilgisi alındı.

FETÖ'NÜN KİLİT İSİMLERİNDENDİ

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele ekipleri aldıkları istihbari bilgiler ışığında harekete geçti. Eğitim Gönüllüleri Derneği vasıtası ile çeşitli illerde vaazlar verdiği öğrenilen ve hakkında arama kararı bulunan Kudret Tartılacı dün yapılan operasyonla yakalandı. FETÖ'nün kilit isimlerinden olduğu öne sürülen Tartılacı, çıkartıldığı Denizli 1. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap