SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ'de 100 tahliye !

FETÖ'de 100 tahliye !

04 Kasım 2016 Cuma - 12:39




FETÖ soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 100 kişi tahliye edildi.





Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kodalak, "FETÖ Soruşturma kapsamında tutuklanan hakim ve  savcılardan itirafçı olan yaklaşık 100 kişiyi tahliye ettik. Şu anda hakim ve  savcılardan cezaevinde itirafçı olup da tutukluluğu devam eden kimse kalmadı" dedi.I

Ankara Cumhuriyet  Başsavcısı Harun Kodalak, "Gerek cumhurbaşkanımız gerekse de başbakanımız, FETÖ  üyelerine açık çağrıda bulundular. 'Gelin Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim  olun, devletin adaletine sığının, açıkça bildiklerinizi anlatın, itirafçı olun'  diye zaman zaman çağrıda bulunuyorlar. Bu çağrıların faydası oldu, örgüt yavaş  yavaş çözülmeye başladı" dedi. Kodalak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

 Akıncı'daki 143. Filo'da darbe girişimini yönetenler arasında bulunan  Kemal Batmaz'ın, İstanbul'daki Kaynak Holding'e yönelik soruşturma kapsamında da  araştırıldığını belirten Kodalak, "Bu şahıs zaten üç koldan soruşturuluyordu.  Adil Öksüz ile birlikte ABD'den dönerken Atatürk Havalimanı ve üste görüntülerin  ele geçmesiyle bu şahsın yaptığı işler ile işlemler örtüştü." değerlendirmesinde  bulundu. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap