SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ Dink cinayetini kameraya aldı!

FETÖ Dink cinayetini kameraya aldı!

25 Nisan 2017 Salı - 17:38




Dink cinayeti ile ilgili üçüncü iddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü, cinayetin FETÖ tarafından görüntülendiğini ortaya çıkardı.





Hrant Dink suikaste uğradığı sırada olay yerinde bulunan Jandarma İstihbarat görevlilerinin de şüpheli olarak yer aldığı üçüncü iddianameyi hazırlayan savcı Gökalp Kökçü, jandarmalarla ilgili soruşturmasında da önemli bilgilere ulaştı.

İddianameye göre Hrant Dink öldürülürken görüntüler çekildi ve bu görüntüler de Gülen örgütünün elinde. İddianamedeki bu bilgi, 2007’de Ogün Samast yakalandıktan sonra çekilen görüntülerin incelenmesi sırasında ortaya çıkarıldı.

Cinayetin ardından tetikçi Ogün Samast, Samsun’da yakalanmıştı. Yakalanmasının ardından Samsun Emniyet Müdürlüğü’nde Samast’ın yanında polis ve jandarmalarla birlikte Türk Bayraklı görüntüler yayınlandı. Savcılık, 44 saniyesi medyada yer alan bu görüntülerin tamamına ulaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap