SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ’cüler Hakan Şükür’ü fena dolandırmış: Tüm birikimim gitti

FETÖ’cüler Hakan Şükür’ü fena dolandırmış: Tüm birikimim gitti

18 Ocak 2020 Cumartesi - 15:14




ABD'de firari olarak bulunan Hakan Şükür, “En güvendiğim insanlar tarafından dolandırıldım” diyerek bomba etkisi yaratacak itiraflarda bulundu.





Türkiye'den kaçıp ABD'ye yerleşen eski milli futbolcu Hakan Şükür, geçtiğimiz günlerde UBER şoförlüğü ile gündeme gelince çok konuşulmuştu. Hakan Şükür'ün yeni açıklamaları gündemi bir kez daha sallayacak.

''Dolandırılmaya varan şeyler yaşadım''

Amerika'da yaşayan firari FETÖ'cü Hakan Şükür, güvendiği dostları tarafından dolandırıldığını ve tüm varlığını kaybettiğini iddia ederken şu ifadeleri kullandı; "Burada da hem onu da söyleyeyim arkadaşlar, onunla ilgili de bir soru gelmiş. Amerika'da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır. ''Bazı hatalar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik'': Ben buraya kendi çapımda çocuklarımın sigortasını bozarak, İsviçre'de biraz da birikimimizi getirmiştik. Bunların hepsini biz kaybettik. Esnaflık bilmediğimiz için lisan bilmediğimiz için bazı hatalar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik.

''Bazı hatalar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik'': Ben buraya kendi çapımda çocuklarımın sigortasını bozarak, İsviçre'de biraz da birikimimizi getirmiştik. Bunların hepsini biz kaybettik. Esnaflık bilmediğimiz için lisan bilmediğimiz için bazı hatalar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap