SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ bağlantısı nedeniyle istifa ettirilen isim MHP'ye geri döndü

FETÖ bağlantısı nedeniyle istifa ettirilen isim MHP'ye geri döndü

18 Mart 2021 Perşembe - 15:26




MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda tek aday olan Devlet Bahçeli, 1277 oyla yeniden genel başkan seçildi. Kurultayda açıklanan yeni Merkez Yürütme Kurulu listesine giren bir isim ise dikkat çekti. 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde MHP'den Milletvekili adayı olan ancak FETÖ bağlantısı olduğu gerekçesiyle milletvekili adaylığından istifa ettirilen Nur Tuğba Aktay’ın 26. sıradan MYK'ya girdiği görüldü.





MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, üst kurul delegelerinin tamamının imzasıyla genel başkanlığa yeniden aday gösterildi. 1277 delegenin tamamının oyunu alan Bahçeli, yeniden MHP Genel Başkanı seçildi.

Kurultayla birlikte yenilenen partinin en üst yönetim organı olan MYK'da ise bir isim dikkat çekti. 2018 seçimlerinde MHP’nin, İstanbul ikinci bölge 3. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan, ancak eşinin FETÖ ile bağlantısının ortaya çıkmasının ardından adaylıktan istifa eden Nur Tuğba Aktay’ın 26. sıradan listeye girdiği görüldü.   

Nur Tuğba Aktay MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte

İşte o liste


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap