SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fenerbahçe TV’de görülmemiş olay; Yayını kestiler

Fenerbahçe TV’de görülmemiş olay; Yayını kestiler

20 Ekim 2021 Çarşamba - 14:01




Süper Lig lideri Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın yankıları hala devam ediyor. Fenerbahçe TV, maçın özetini yayınlarken daha önce görülmemiş bir olaya imza attı. Detaylar haberimizde…





Geçtiğimiz Pazar akşamı oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçının yankıları hala devam ediyor.

Trabzonspor 1-0 geriye geriye düştüğü dev maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, rakibi Fenerbahçe karşısında kazanarak hem yenilmezlik serisini sürdürdü ve liderliğe yükseldi. Trabzonspor haftayı 21 puanla kapattı.




Süper Lig’de üç maç sonra yenilen Fenerbahçe ise 19 puanda kaldı.

Maç bitti ancak tartışmalar hala devam ediyor.

Fenerbahçe TV, Trabzonspor maçının özetini verirken, 23. dakikada kırmızı kart pozisyonunda yayını keserek kararı protesto etti.

Karşılaşmanın 23. dakikada Kim Min-jae'nin oyundan atılmasına maç sonu tepki gösteren sarı-lacivertli camia, tepkilerine bir yenisini daha ekledi.


FB TV, karşılaşmanın özetini verdiği esnada kırmızı kart pozisyonunun geldiği an, karşılaşmanın yayınını keserek, "Maçın 23. dakikasından sonra bizim için yayın bitmiştir. Bu yaşananlar futbol değildir, bunun ne olduğu tüm kamuoyunun takdiridir." notunu paylaştı.

“5 yıllık kariyerinde bir ilk oldu”

Trabzonspor maçının ardından pozisyon hakkında açıklamalarda bulunan Kim Min-jae, "Futbolu bilen insanlar da oyun dışı bırakılmam için zorlama bir karar verildi diye düşünüyorlar. Ben kariyerim boyunca bu oyunu her zaman kurallar çerçevesinde oynamaya çalıştım. En son kırmızı kartımı 2017 sezonunda gördüm. Bu da en üst seviyede futbol oynadığım 5 yıllık kariyerimde benim için bir ilk oldu, sanırım Türkiye’de böyle deneyimlerimiz olmak zorunda." ifadelerini kullanmıştı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap