SON DAKİKA



Haber > Gündem > Felekleri şaşacak!

Felekleri şaşacak!

18 Mart 2017 Cumartesi - 15:35




Maliye Bakanı Naci Ağbal, "16 Nisan'da evelallah bu millet Rotterdam'a da Berlin'e de Brüksel'e de öyle bir cevap verecek ki bunların feleği şaşacak"





Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bu ülkenin lideri Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'ya da dünyaya da kafa tutuyor, istemedikleri bu. 16 Nisan'da evelallah bu millet Rotterdam'a da Berlin'e de Brüksel'e de öyle bir cevap verecek ki bunların feleği şaşacak" dedi. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt’ta köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bakan Ağbal toplantıda yaptığı konuşmada referandum sürecine değindi. Ağbal , referandumun eski Türkiye’nin geri gelmemesi adına önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Bakan Ağbal sözlerini şöyle sürdür, “Eğer yeni sistem devreye girerse artık sırtını milletine dayamayanların iktidar olma imkanları kalmıyor. Biz her zaman sırtımızı millete dayadık. Her zaman milletimize inandık, milletimize güvendik. Zaten bunun içindir ki 14 yıldır bu millet bu davaya, bu partiye, bu hükümete, Recep Tayyip Erdoğan'a, Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşlarına destek oluyor" diye konuştu.  Bakan Ağbal, Avrupa’da bazı ülkelerin referandum için ‘hayır’ kampanyaları yürütüldüğünü dile getirdi ve 16 Nisan'da evelallah bu millet Rotterdam'a da Berlin'e de Brüksel'e de öyle bir cevap verecek ki bunların feleği şaşacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap