SON DAKİKA



Haber > Gündem > Felaketlerden gerekli dersi almıyoruz!

Felaketlerden gerekli dersi almıyoruz!

13 Ocak 2015 Salı - 17:34




Önsel, Trabzon'un Çaykara ilçesi Kavlatan bölgesindeki özel bir şirkete ait Hes inşaatında meydana gelen çığ felaketine değindi.





CHP Trabzon İl Başkan vekili Güzide Uzun Önsel, Trabzon'un Çaykara ilçesi Kavlatan bölgesindeki özel bir şirkete ait Hes inşaatında meydana gelen çığ felaketine değindi.  Yaşadığımız felaketlerden gerekli dersleri almadığımız ve yeterli önlemleri sağlayamadığımızı maalesef aynı toplumsal acıları tekrarlayarak yaşamamızdan anlıyoruz diyen Önsel, “Meteoroloji uyarı yaptı hiçbir önlem alınmamıştır.  Firma yetkilileri Karadeniz’in olumsuz hava koşullarını göz önünde bulundurup akılcı önlemler almalıydı. Doğa olayları kader değildir, yaşanılan da sadece bir çığ olayı değildir. Birkaç ay önce Somada ki kömür madeni faciasını da biliyoruz, bölgemizdeki Gündoğdu ilçesindeki sel felaketini de ve daha birçoklarını. Hep ihmal hep önlem almamak.  İnsan yaşamına saygısızlık ve denetimsizlik sonucu yüzlerce masum insanımız yaşamlarını yitirmiştir. Alınabilecek küçük önlemlerle bugün aramızda olabilirlerdi. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Hayatını kaybeden emekçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz. Halen çığ altında kalan emekçilerimizin ise bir an önce acılı ailelerine teslim edilmeleri tek umudumuz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap