SON DAKİKA



Haber > Gündem > Felaketi barajlar önledi

Felaketi barajlar önledi

03 Mayıs 2015 Pazar - 13:19




Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın’da katılacağı toplu açılış törenleri öncesi Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.





Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Eroğlu, “Özellikle Ege Bölgesi’nde yaşanan taşkınlarla ilgili bazı kesimlerin karalama yapmaya çalıştıklarını belirten Bakan Eroğlu, bu yıl çok yoğun bir yağış olduğunu kaydetti. Bazı cahiller çıkıp, ‘Barajların ne faydası oldu?’ dediler. Eğer barajlar olmasaydı Buharkent’ten Söke’ye kadar her yer sular altında kalacaktı. Allah’a şükür ki barajları yapmışız. Çünkü çok büyük bir felaket yaşanacaktı. Barajlar olmasaydı saniyede 600 metreküp su gelecekti. Barajlar suyu tuttu ancak mecburen bir miktar su taştı. O da çok büyük bir felakete sebep olmadı. Barajlar sayesinde felaketin boyutu küçüldü. Lütfen bu cahiller, ellerine bir hesap makinesi alıp hesap yapsınlar ” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap