SON DAKİKA



Haber > Gündem > Feci kaza! 2 kadın ile bebek ölümden döndü

Feci kaza! 2 kadın ile bebek ölümden döndü

16 Kasım 2023 Perşembe - 14:20




Gaziantep’te direksiyon hakimiyetini kaybederek hızlı bir şekilde kaldırıma çıkan otomobil, 2 kadın ile içerisinde bebek bulunan bebek arabasına çarptı.





Olay, 13 Kasım 2023'te Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi Şoför Ali Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ara sokakta caddeye dönmek isteyen ve plakası ile sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, hızlı bir şekilde kaldırıma çıkarak 2 kadın ile bebek arabasına çarptı.

FECİ KAZA ANLARI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Feci kaza anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, ara sokaktan caddeye dönen beyaz otomobilin, hızlı bir şekilde kaldırıma çıkarak kaldırımda yürüyen 2 kadın ile içerisinde bebek bulunan bebek arabasına çarpma ile olay sonrası kadın sürücünün panikle araçtan inme anları anbean yer aldı.

Olayda yaralanan 2 kadın ile bebek, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza ile ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap