SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatsa MHP Genel Seçim hedefini koydu

Fatsa MHP Genel Seçim hedefini koydu

15 Ocak 2015 Perşembe - 12:42




Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Fatsa İlçe Başkanı Av. Hayati Yılmaz, genel seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını belirti.





Başkan Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “2015 yılı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak en az iki milletvekili çıkartmayı hedefliyoruz. Bu amacımız doğrultusunda tüm ilçe teşkilatı olarak hedefe kilitlendiğimizi açık yüreklilikle belirtmek istiyorum. Şu anda kesin olamamakla birlikte üç kişinin milletvekili aday adaylığı için başvuru yapacağını duyduk. İsimleri ilerleyen zamanlarda kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

“2015 seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün köylerimizde, mahallelerimizde ve Fatsa şehir merkezinde sandık görevlilerimizi mahalle temsilcilerimizi güncelleyerek son derece etkin bir biçimde seçim çalışmalarımıza başlayacağız” diyen Başkan Yılmaz, “Teşkilatımız için gerekli koordinasyonu sağlayacak mahalle temsilcilerimizi oluşturacağız. Halkımızın bir sorunu varsa onu kaynağından öğrenerek gündeme taşıyacağız. 2015 seçimleri genel seçim ama yerelde de halkın sorunları varsa gündeme taşıyarak oy isteyeceğiz. İnşallah Fatsa bölgesinde de alabileceğimiz oyların en yükseğini alarak milletvekili seçimlerinde ilimizden en az iki milletvekili çıkartmayı başaracağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap