SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal'dan Erdoğan'a: Koskoca Okluk Koyu'nu neden kapattınız?

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a: Koskoca Okluk Koyu'nu neden kapattınız?

24 Şubat 2020 Pazartesi - 15:24




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yazlık sarayının bulunduğu Okluk Koyu’nda halkın denize girmesi yasaklandı. Koca koy sadece Cumhurbaşkanı ve ailesi için kullanılacak. Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal bu duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.





FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal Cumhurbaşkanı için yazlık saray yapılan Okluk Koyu'na dikkat çekti.

"Önce millet diyenlerin önceliğinin millet olmadığının kanıtladığını" söyleyen Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Koya girmeyi yasaklıyacağınıza, herkesi mutlu edecek bir çözüm bulabilirdiniz milleti düşünseydiniz! Umarım yanlış düzeltilir." dedi.

İşte Fatih Portakal'ın paylaşımları: 

Ege’nin en guzel korfezidir #cennetGökova. Gizli güzellikleri barindırır içinde. Biri de #Oklukkoyu’dur.  @tcbestepe yazlık sarayi bu koydadır. Artık deniz sevdalılarının girmesi de yasaklandı. Koca koy sadece bir kişi, ailesi ve yakınları için kullanılacak. #Milletdekullanmalı

Önce millet diyenlerin önceliğinin millet olmadığı bir kez daha kanıtlandı.
@tcbestepe, koya girmeyi yasakliyacağınıza, herkesi mutlu edecek bir çözüm bulabilirdiniz milleti düşünseydiniz! Umarım yanlış düzeltilir. #oklukagirmekyasaklanmamalı


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap