SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal'dan CHP'li başkana flaş uyarı: Faydadan çok zararı olur

Fatih Portakal'dan CHP'li başkana flaş uyarı: Faydadan çok zararı olur

19 Mayıs 2022 Perşembe - 15:58




Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya hesabından CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bilboardlara astırdığı Arapça ''istenmiyorsunuz'' yazılı ilanlarla ilgili önemli bir uyarıda bulundu.





Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bilboardlara astırdığı Arapça ilanla dikkat çekmişti. Sosyal medyadan ilanla ilgili paylaşımda bulunan Özcan, “Türkçe defalarca yazdık söyledik. Anlamadılar. Bizde hem iktidarın hem istilacıların anlayacağı dilden yazdık. Yeter Artık” ifadelerini kullanmıştı.

Özcan’ın Arapça ve Türkçe ilanında ise şu ifadeler kullanılmıştı.

“Geçici sığınmacılara sesleniyorum; 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de kıt kaynakları ile yılardır size sahip çıkıyor. Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize.”

Gazeteci Fatih Portakal, Özcan'ın uzun süredir devam ettirdiği bu yaklaşımıyla ilgili kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Özcan'a uyarıda bulunan Portakal şu ifadeleri kullandı:

Bu insanları istemeyebilirsiniz. Çoğumuz dönmelerini istiyoruz. Fakat emreder havadaki, kaba ve tehditkar bu üslup faydadan çok zarar getirebilir. İstenmeyenin yanısıra masumlar da etkilenebilir.


İşte Fatih Portakal'ın o paylaşımı:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap