SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal ''Ülkede değişim şart'' dedi: Flaş bir örnekle açıkladı

Fatih Portakal ''Ülkede değişim şart'' dedi: Flaş bir örnekle açıkladı

20 Haziran 2022 Pazartesi - 16:34




Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya platformu Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımla, DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'nun polis memuru karşısında yaşadıklarını değerlendirdi.





DEVA Partisi milletvekili Mustafa Yeneroğlu’na Somalililere ait lokantanın tabelasını indirmek istedikleri için tartıştığı bir polisin “Senin gibi tiplerin ne olduğu belli, ahlaksız sensin lan, adam gibi konuş, milletvekiliymiş” şeklindeki tepkisi son birkaç günü en çok tartışılan konularından biri oldu.

Tartışmalara dahil olan Portakal da yapmış olduğu sosyal medya paylaşımıyla, polis memuruna DEVA Partisi milletvekili Yeneroğlu'na verdiği tepki sebebiyle karşılık verdi.

Polis memurunun devletin mi? Yoksa AKP'nin mi? polisi olduğu sorusunu yönelten Portakal, ''Hiçbir memur parti rozeti takmış havalarında güç gösterisinde bulunmamalı.'' değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Portakal'ın paylaşımı şu şekilde:

Soru: bu kişi devletin polisi mi? AKP’nin polisi mi? Cevap ortada. Bu polisin geleceği bu yönetim döneminde çok parlak. Sırf bu yüzden ülkede değişim şart. Hiçbir memur parti rozeti takmış havalarında güç gösterisinde bulunmamalı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap