SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal, Tayyip Erdoğan'la ilgili ayrıntıyı yakaladı

Fatih Portakal, Tayyip Erdoğan'la ilgili ayrıntıyı yakaladı

17 Aralık 2019 Salı - 14:09




Fox TV spikeri Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katıldığı programda ekrana yansıyan Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili görüntüdeki detayı fark ederek, Erdoğan'ın geçmişteki sözlerini hatırlattı.





Fox Tv Anahaber sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında önemli bir ayrıntıyı yakaladı.

Erdoğan'ın katıldığı ortak yayında, Kanal İstanbul Projesi'nden görüntüler servis edildi. Gökdelenlerin yer aldığı görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şu güzelliğe bak" sözleri dikkat çekti.

Bahsi geçen görüntülere anahaberde yer veren Fatih Portakal, Erdoğan'ın "Dikey mimariye müsaade yok" sözlerini hatırlattı ve "Cumhurbaşkanı'nın inadına dikey proje yapmışlar. Tabii Cumhurbaşkanı'nın hoşuna gidiyor" şeklinde konuştu.

"DİKEY YAPILAŞMAYI MÜSAADE ETMEYİN" DEMİŞTİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Kasım 2017'de yaptığı açıklamada, "Lütfen şu dikey yapılaşmaya illerimizde, ilçelerimizde müsaade etmeyelim. Bu konuda, bizim mimari anlayışımızda yatay mimari esastır, biz buna odaklanmalıyız" ifadelerini kullanmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap