SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal motorin fiyatına zammı hatırlattı: Bir gariplik var...

Fatih Portakal motorin fiyatına zammı hatırlattı: Bir gariplik var...

24 Mart 2022 Perşembe - 14:14




Akaryakıt kalemlerinden motorin fiyatına bu gece 1 TL 36 kuruş zam geliyor. 25 TL'ye çıkacak motorin için Fatih Portakal'dan dikkat çeken çıkış geldi. Portakal, "Yine büyük zam geliyor..." dedi.





Brent Petrol'ün yeniden 120 dolara tırmanması sonrasında akaryakıt fiyatlarına zam beklentisi oluştu. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, motorin fiyatına bu gece yarısı 1 lira 36 kuruş zam gelecek. Zamla birlikte İstanbul'da 25 TL'ye dayanacak olan motorin fiyatı Anadolu'da ise 25 TL'yi aşacak.

Motorin fiyatlarına gelecek olan zam öncesi gazeteci Fatih Portakal'dan dikkat çeken tespit geldi. 

"Motorin fiyatına yine zam geliyormuş. Siteler yine büyük zam diyor" ifadelerini kullanan Portakal, "Çiftçi bir kez daha battı" yorumunu yaptı.

Portakal paylaşımında, “Motorine yine zam geliyormuş. Siteler yine büyük zam diyor. Çiftçi bir kez daha battı. Özetle millet olarak ha bire tosluyoruz bir yerlere… Yönetenlerse “her şey güzel, kalkındık, ilerliyoruz” diyor. Bir gariplik var amma!” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap