SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal “MHP kurtuldu” dedi: Akşam 5’ten sonra fırtına kopacak!

Fatih Portakal “MHP kurtuldu” dedi: Akşam 5’ten sonra fırtına kopacak!

09 Nisan 2023 Pazar - 11:05




Milletvekili aday belirleme süreciyle ilgili yazan Fatih Portakal “akşam saat 5’ten sonra dananın kuyruğu kopacak “ ifadelerini kullandı.





Gazeteci Fatih Portakal partilerin milletvekili aday belirleme süreciyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Portakal “Akşam 5’ten sonra dananın kuyruğu kopacak. Fırtına öncesi sessizlik gibi…” diye yazdı.

Ankara'da partilerin genel merkezlerinde milletvekili aday listelerini oluşturmak için yoğun bir mesai harcanıyor. 14 Mayıs seçimlerinde aday olacak milletvekilleri belirleme süreci bugün saat 17.00'de sona erecek.

AKŞAM 5’TEN SONRA DANANIN KUYRUĞU KOPACAK

Aday belirleme sürecinin sonuna saatler kala Fatih Portakal da bir durum değerlendirmesi gerçekleştirdi.


Portakal Twitter paylaşımında akşam 5’ten sonra büyük olayların yaşanabileceğini ifade ederken “Vekillerin liste heyecanı hat safhadadır diye düşunüyorum. Sevinenler, üzülenler, protesto edecek olanlar, kızıp küsecekler. MHP rahat, # YSK’ya listeyi verdi kurtuldu. Diğerleri? Her partide bir şeyler yaşanacak; ama büyük ama küçük. Dışarıdan hallerini izlemek keyifli. Hele ki akşam 5’ten sonra dananın kuyruğu kopacak. Fırtına öncesi sessizlik gibi…” yorumunu yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap