SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal’ın son seçim anketi! Erdoğan’ın oy oranı şaşırttı

Fatih Portakal’ın son seçim anketi! Erdoğan’ın oy oranı şaşırttı

30 Mart 2023 Perşembe - 14:46




Gazeteci Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde yaptığı seçim anketine bir yenisini ekledi. Portakal’ın son seçim anketindeki Erdoğan’ın oy oranı ise şaşırttı.





Seçimlere 45 gün kala gazeteci Fatih Portakal bir seçim anketi çalışması daha yaptı. Daha önce de sosyal medya hesabı üzerinden seçim anketi yapan Portakal’ın yeni anketinde Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın oy oranını artırdığı gözüküyor.

YSK’nın kanunlar gereği Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için beklediği 100 bin imza süresi sona erdi. Böylelikle Cumhurbaşkanı adayı olan 4 isim de netleşmiş oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce ve Sinan Oğan yarışacak. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında geçeceği beklenirken seçim anketleri Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi öne götürdüğünü gösteriyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap