SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal haklı çıktı: Erdoğan’ı ikna etmeyi başardılar

Fatih Portakal haklı çıktı: Erdoğan’ı ikna etmeyi başardılar

29 Haziran 2022 Çarşamba - 12:53




Gazeteci Fatih Portakal 40 önce Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında bir iddia da bulunarak “Eninde sonunda kabul edeceksiniz” demişti. Portakal bu paylaşımını hatırlatarak haklı çıktığını gösterdi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda çok sert sözlerle İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine karşı çıkarken dün itibariyle bu karşı çıkışından vazgeçti. Gazeteci Fatih Portakal ise sürecin böyle sonuçlanacağını haftalar önce yazdığını ortaya koyan bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "30 teröristi istedik vermediler. 30 teröristi vermeyeceksin, NATO'ya girmek için bizden destek isteyeceksiniz. Şimdi Pazartesi günü gelmek istiyorlarmış, boşuna yorulmasınlar. Terör örgütleri İsveç'te hala yürüyor." İfadeleriyle İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğine karşı çıkıyordu. Dün ise Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında Finlandiya ve İsveç’in NATO üyelik süreçleri hakkında üçlü mutabakat imzalandı.

FATİH PORTAKAL 40 GÜN ÖNCE YAŞANACAKLARI YAZMIŞ

Yaşanan bu gelişmeyle ilgili Fatih Portakal 40 gün önce “Eninde sonunda kabul edeceksiniz. Neden esip gürlüyorsunuz ki? S. Arabistan Birleşik Arap Emirlikleri, Rahip Brunson vs vs vs…” ifadelerinin yer aldığı paylaşımını tekrar takipçilerine hatırlatarak "Çok değil 40 gun önce attığım ileti. Erdoğan’ı yine ikna etmeyi başarmışlar. Ortada sadece temennileri içeren kağıt parçası var. İstenen 30 terörist ne oldu? Umarim unutulmaz. En azından metne koydursaydınız." Diye yazdı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap