SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal, elektrik ve doğal gaz zamlarını fena tiye aldı

Fatih Portakal, elektrik ve doğal gaz zamlarını fena tiye aldı

01 Haziran 2022 Çarşamba - 16:26




Fatih Portakal, doğal gaz ve elektriğe art arda gelen fahiş zamları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert bir şekilde eleştirdi. Portakal'ın ironisi, yüzlerde acı bir tebessüm bıraktı.





BOTAŞ, bugünden geçerli olmak üzere doğal gaza konutlarda yüzde 30, sanayide yüzde 10,23 ve santrallara yüzde 16,28 zam yaptı.

Eski BOTAŞ Genel Müdürü Gökhan Yardım, dolar kurundaki hareketliliğin devam etmesi durumunda doğal gaza çok daha fazla zam beklediğini ifade ederek, "Sanayide maliyetler artacak, her şey zamlanacak" dedi.

Art arda gelen ve her geçen gün vatandaşın belini daha da büken zamları sosyal medya hesabından yaptığı ironik bir paylaşımla eleştiren gazeteci Fatih Portakal, kullandığı ifadelerle yüzlerde acı bir tebessüm bıraktı:

İşte Fatih Portakal'ın o paylaşımı:

Hayırlı olsun!!! Doğalgaza ve elektriğe yapılan zam da “daha iyi ısınıp, mutlu aileler oluşturalım, Franklin ve Volta’nın anısina…” diye düşünülerek yapılmıştır mutlaka. YETTİ GARİ!(Bakkalın sözü)


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap