SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal’dan Muharrem İnce bombası! Açıklayamadığı şeyler var

Fatih Portakal’dan Muharrem İnce bombası! Açıklayamadığı şeyler var

11 Mayıs 2023 Perşembe - 17:45




Fatih Portakal bugün adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin kararına ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı. Fatih Portakal, İnce'ye yüklenerek, "Zamanlaması manidar. Açıklayamadığı bazı nedenleri var." dedi





Gazeteci Fatih Portakal, Muharrem İnce’nin 14 Mayıs seçimlerine 72 saatten az bir süre kala cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin kararı yorumladı. Fatih Portakal, kararının gerekçelerini sıralayan Muharrem İnce’nin ‘inandırıcı’ olmadığını savundu. 

Muharrem İnce, “Son 45 günde gördüklerimi, son 45 senede görmedim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bize atacaklar. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyorum, Cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyorum.” dedi. 

FATİH PORTAKAL'DAN İNCE İDDİASI: AÇIKLAYAMADIĞI ŞEYLER VAR

Muharrem İnce’nin kararı partililer tarafından üzüntü ve duygusallıkla karşılanırken gazeteci Fatih Portakal’dan da bir yorum geldi.

Fatih Portakal sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Muharrem İnce seçime üç gün kala yarıştan çekildim diyor. Daha dün ise çekilmedim diyordu. Gerekçe olarak da “memleket meselesi, bahaneleri kalmasın” diyerek Kılıçdaroğlu'na yine içindeki öfkeyi dillendirip, dışa vuruyor.. Muharrem bey bu hassasiyetiniz var ise bu çekilmeyi aylar öncesinden yapmalıydinız. İnandırıcı değilsiniz. Samimi hiç değilsiniz. Şimdi sandığa 72 saat kala yokum diyorsunuz. Tarih sizin adinıza tekerrüden ibaret, o gün de yüzüstü bırakmıştınız bugün de… Zamanlaması manidar ve kanımca açıklayamadığı bazı nedenleri var. Kendi adına hayırlı olsun ne diyeyim.” ifadelerini paylaştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap