SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Camii'ndeki bıçaklı dehşetin görüntüleri ortaya çıktı

Fatih Camii'ndeki bıçaklı dehşetin görüntüleri ortaya çıktı

09 Ocak 2024 Salı - 10:19




İstanbul'da Fatih Camii'nde imam ve o sırada camide olan bir kişi, cami içerisinde slogan atan kişinin bıçaklı saldırısında yaralandı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.





Olay, saat 19.15 sıralarında Fatih Camii'nde meydana geldi. İddiaya göre, akli dengesi yerinde olmayan ve camiye giren Ö.S. slogan atarak cami içerisinde huzursuzluk çıkardı. Cami İmamı G.U., Ö.S.'yi uyararak camiden çıkmasını istedi. 
Fatih Camii'ndeki bıçaklı dehşetin görüntüleri ortaya çıktı - Resim: 2

Üzerinde bulunan bıçakla U.'ya saldıran Ö.S. o sırada camide bulunan ve olaya müdahale etmeye çalışan B.E.'ye de bıçakla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken Ö.S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. U. ve E.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 
Fatih Camii'ndeki bıçaklı dehşetin görüntüleri ortaya çıktı - Resim: 3

VALİ GÜL: TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Olayın ardından yaralıların tedavi altına alındığı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ne gelen İstanbul Valisi Davut Gül, yaralılar hakkında doktorlardan bilgi aldı. Gül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fatih Camii'nde uğradıkları saldırıda yaralanan hocamız ve talebesine Allah'tan şifa diliyoruz. Hastanede ziyaret ederek doktorlarımızdan bilgi aldık. Tedavileri devam ediyor. Fail yakalandı ve emniyetimiz olayı çok yönlü inceliyor. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. 
Fatih Camii'ndeki bıçaklı dehşetin görüntüleri ortaya çıktı - Resim: 4

SALDIRGANIN SORGUSU SÜRÜYOR


 Şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğine getirilerek sorguya alındı. Şüphelinin daha önceden kasten yaralama suçundan polise geliş kaydı olduğu belirlendi. Ayrıca yapılan araştırmada şüphelinin üzerine 2028 yılına kadar ruhsatlı av tüfeği bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin sorgusuna Cinayet Büro Amirliğinde devam edildiği olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap