SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Altaylı: Galiba suç işliyorum!

Fatih Altaylı: Galiba suç işliyorum!

09 Haziran 2020 Salı - 12:22




HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, "Eğer Adalet Bakanı Gül’den duyduklarım doğru ise ve gazeteciler artık araştırdıkları ama yazmadıkları ya da yazmaya değer bulmadıkları şeylerden dolayı gözaltına alınıp, yargılanıyorsa işim zor. Ve hatta galiba suç işliyor bile olabilirim." dedi.





Altaylı, "Bir süreden beri tarımsal konular üzerine araştırmalar yapıyorum, geziyorum, eski bakanlarla konuşuyorum, çiftçileri ziyaret ediyorum, bilgi alıyorum, internet üzerinden bu konuda inceleme yapıyorum.Ancak şimdi aldı beni bir korku. Çünkü tüm bu araştırmalara rağmen henüz tarım ile ilgili bir şeyler yazmadım.

Çünkü elimdeki bilgilerin henüz doğru bir tablo çizmeme yetecek düzeyde olmadığını düşünüyorum. Ama gel de sen bunu savcılara anlat kolaysa. Vallahi korkuyorum. Yarın 'Bu kadar araştırdın niye yazmadın ulan!' diye almasınlar içeri.

Gerçi Allah tarafından Pazar akşamı tarım konulu bir Teke Tek yaptım ama acaba yeter mi? En iyisi yarın iyi kötü bir şeyler yazayım tarımla ilgili de bir tarafımı kurtarayım." ifadesini kullandı. 

Yazının devamı için TIKLAYIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap