SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fason Başbakan

Fason Başbakan

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 17:12




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında Manisa’da Cumhuriyet Meydanı’nda miting yaptı.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Biz milleti birleştirmeye yürürken, HDP zihniyeti bölmeye kalkıyor" şeklindeki sözlerini eleştirerek, "Manisalının feraseti yüksektir, her şeyi takip etmektedir. Davutoğlu, HDP'nin bölücülüğünü biliyorduysa 28 Şubat'ta Dolmabahçe Sarayı'nda sahnelenen rezil görüntülere nasıl izin vermiştir?" diye sordu

 

Bahçeli, Manisa'nın, vatanını ve bayrağını namus bilen, ülkesini ve ülküsünü aziz bilen bir şehir olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu: "Manisa, yanlışa aman vermez. İhanete prim vermez. Bölünmeye izin vermez. Sizler Manisa'dan 'şehitler ölmez' diye bağırdıkça, fason başbakan Ankara'da huzursuz olmuştur. Sizler Manisa'dan 'vatan bölünmez' dedikçe uydu başbakanın Ankara'da uykuları kaçmıştır. Sizler Türkiye'nin yanında durdukça, milli birliği ve kardeşliği samimiyetle savundukça, saraydakinin keyfi bozulmuş, yüzü asılmıştır. Milli şuur Manisa'dadır, miliyetçilik Manisa'nın her yerine sinmiştir. Müslüman Türk milletinin en güzel hasletlerine sahipsiniz. Kardeşlikle geçen asırların mirasına leke sürdürmüyorsunuz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap