SON DAKİKA



Haber > Gündem > Faizsiz Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Faizsiz Ev Sahibi Nasıl Olunur?

02 Şubat 2024 Cuma - 15:46








Günümüzde birçok kişi sahip olduğu tasarruf etme yöntemleri ile bir ev sahibi olmayı ya da yatırım amaçlı bu yönden bir hareket yapmayı istemektedir. Ev sahibi olmak veya yatırım amaçlı kullanmak isteyenler için güvenilir ve ayrıcalıklı seçenekler sunan ve faizsiz ev alma yöntemleri ile tasarruf sahiplerine ayrıcalıklar sunan Birevim firması, herkesi ev sahibi yapmaktadır.
Son zamanlarda kişileri zorlayan, yüksek miktarlarda ödemeleri olan konut kredisi faiz oranları nedeni ile ev fiyatları oldukça yükselmiştir. Bu nedenle kişiler yüksek oranda belirlenmiş olan konut kredileri ile ev sahibi olma noktasından neredeyse aldıkları evin fiyatı kadar faiz tutarı ödeyecek duruma gelmiştir.
Faizsiz ev, tam anlamıyla faiz oranı olmayan bir ev almaktır. Bu konutlar aynı zamanda faizsiz konut olarak da bilinmektedir.

Faizsiz Ev Nereden Alınır?

Birevim firması, uzun yıllar sürdürdüğü çalışmalar ile birbirinden farklı ailelere, ekonomik koşullar gözetmeksizin faizsiz ev alma seçeneği sunmaktadır. BDDK lisanslı tasarruf finansmanı şirketi olma özelliğini, özel sermaye yapısı, kurumsal anlayış ile yürütmekten olan işleyişi ve geçmiş başarıları ile sağlayan Birevim firması, diğer firmalar arasında kişilere hizmet veren bir marka olarak öne çıkmaktadır. Konut finansmanı olarak müşterilerine en iyi hizmeti veren Birevim, ev hayallerinizi gerçekleştirmek için her zaman sizin yanınızdadır.

Faizsiz Ev Kampanyaları


Son zamanlarda özellikle ekonomik açıdan giderek zorlandığımız bu dönemde Türkiye’nin her yerinden herkese eşit fırsatlar sunarak faizsiz ev sahibi olma şansı sağlayan Birevim firması bulunmaktadır. Birevim, birçok kişinin ve ailenin ev hayalini gerçekleştirerek herkes için yarattıkları fırsatlar ile ekonomik koşulların zorluğunu düşünmeden her aileyi ev sahibi hayaline kavuşturmaktadır.
Faizsiz ev almak, herhangi bir konut kredisi çekmeden ve peşinat ödemeden ev sahibi olmak anlamına gelmektedir. Kendi içerisinde dayanışma ile sağlanan faizsiz konut almak, Türkiye’de süregelen yıllar içerisinde sıklıkla uygulanmaktadır.


Herkes Faizsiz Ev Alma Hayallerine Kavuşuyor

Faizsiz ev almak için uzun yıllar tasarruf yapmak ya da yüksek miktarlarda ödeyeceğiniz taksitler ile zorlanmanıza gerek yoktur. 18 yaşından büyük olan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Birevim sayesinde peşinatlı ya da peşinatsız ödeme seçenekleri ile hayalindeki eve kavuşabilmektedir.
Birevim sayesinde almak istediğiniz evin fiyatını ve aynı zamanda aylık ödeyebileceğiniz taksit miktarlarını da belirleyebilirsiniz.

Faizsiz Ev Alma Avantajları Nelerdir?


Birevim firmasının faizsiz ev sahibi olma işlemlerinde müşterilerine sunduğu fırsatlar ile konut kredisi çekmeden ev hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Birevim ile faizsiz ev almanın avantajlarını sıralayacak olursak;

  1. Herhangi bir fiyat farkı ödemeden faizsiz taksit,


  2. Peşinat ödemeden ev sahibi olmak,

  3. Küçük taksit ödemeleri ile ev sahibi olmak,

  4. Arsa ya da araba gibi yatırımları peşinat olarak sunma seçeneği,

  5. Krediye uygun olmayan ev ya da arsa gibi yerleri satın alma fırsatı.

Birevim, faizsiz ev alma yöntemleri ile ilerleyen yıllarda kişilere ek masraflar çıkarmamaktadır. Belirleyeceğiniz ödeme planları ile ev sahibi olurken aylık taksit tutarları da sizin tarafınızdan belirlenmektedir. Sektördeki yıllara dayanan tecrübesi ve kişilere verdiği güven ile Birevim, ekonomik koşulların size getirdiği zorluklar ile uğraşmanızı istememektedir.


Birevim ile Faizsiz Ev Alma Şartları Nelerdir?

Birevim ile faizsiz ev alabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşından büyük olmak yeterlidir. Ardından sahip olmak istediğiniz evin bütçesi ve aylık taksit miktarlarını belirleyebilirsiniz. Birevim ödeme planlarından birini seçerek faizsiz ev almak hayalinize kavuşabilirsiniz.
Bunların yanı sıra Birevim faizsiz konut sahibi olmak için ön ödeme ya da peşinat şartı koşmamaktadır. Bu durumda size en yakın olan Birevim şubesine giderek ev sahibi olabilirsiniz.

Birevimde Çalışma Bedeli Nedir?

Birevimden uygun olan ödeme planını seçtikten sonra almak istediğiniz evin fiyatı üzerinden çalışma bedeli talep edilmektedir. Çalışma bedeli, tasarruf finansman sözleşmesi ile kişiler tarafından, tasarruf finansman şirketine ödenen tutar için yapılan bir uygulamadır.
Tasarruf finansman şirketleri, aldıkları çalışma bedeli ile tasarruf finansman faaliyeti ve tasarruf fonu yönetim aşamaları sürdürmektedir. Birevim çalışma bedeli, konut kredisi sunan yüksek faizli kredilere göre daha düşüktür. En iyi faizsiz ev finansmanı olan Birevim ile sizde ev sahibi olabilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap