SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fahrettin Koca'ya flaş öneri: Cesaretini topla, Erdoğan’a durumu anlat

Fahrettin Koca'ya flaş öneri: Cesaretini topla, Erdoğan’a durumu anlat

24 Mayıs 2022 Salı - 14:39




Gazeteci Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın “Giderlerse gitsinler” açıklamasının, doktorların kendilerini değersiz hissetmesine yol açtığını söyledi.





Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın “Giderlerse gitsinler” açıklamasının, doktorların kendilerini değersiz hissetmesine yol açtığını yazdı.

"DAYAK YEMEMEK İÇİN GİDİYORLAR"

“Hiç kimse, kendisine değer verilmediğini hissettiği bir yerde durmaz, durmak istemez!” diyen Yarkadaş, “Doktorlar da bu yüzden hem para kazanıp yaşayabilmek hem de hasta yakınlarından dayak yememek için birer birer gidiyorlar” dedi.

"ADIMLAR HIZLA ATTIMALI"

Yarkadaş, “İyi niyetinden şüphe duymadığımız Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘tüm cesareti’ni toplayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gerçek durumu anlatmalı ve bu gidişatı durduracak adımları hızla attırmalıdır” çağrısı yaptı.


Yarkadaş, “Aksi takdirde, o çok övündükleri Şehir Hastaneleri, içinde doktor olmadığı için bir süre sonra Şehir Mezarlığı’na dönüşecektir” diye uyardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap