SON DAKİKA



Haber > Gündem > Facianın eşiğinden dönüldü

Facianın eşiğinden dönüldü

14 Ekim 2015 Çarşamba - 14:54




Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerce yola döşenen bombanın vatandaşlar tarafından fark edilmesiyle olası bir facianın önüne geçildi. Fünye ile patl





Edinilen bilgilere göre, Cizre ilçesinin en işlek bölgesi olan Yeni Çarşı Caddesi'ne teröristler tarafından tahrip gücü yüksek bomba yerleştirildi. Vatandaşlar, önce bombaya bağlı kabloyu ardından da bombayı fark etmeleri üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak, yolu çift yönlü trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine bomba imha uzmanları da çağrıldı. Bir süre sonra olay yerine gelen uzmanlar, bombayı fünye ile patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan bombanın şiddeti nedeniyle caddede 2 metre genişliğinde ve 1 metre derinliğinde çukur oluştu. Patlamada, olay yeri çevresindeki 30'a yakın iş yeri de zarar gördü. Bombanın imha edilmesinin ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.Konu ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap