SON DAKİKA



Haber > Gündem > Facianın eşiğinden dönüldü

Facianın eşiğinden dönüldü

01 Temmuz 2016 Cuma - 13:39




Balıkesir'in Havran ilçesinde Hamas Çakılı mevkinde yokuş aşağı inen mutfak tüpü yüklü kamyon, freninin boşalması sebebiyle korku dolu anlar yaşattı.





Kamyon şoförü R.A. aracı kapalı olan servis yoluna yönlendirerek tabela ve bariyerlere çarparak durdurabildi.

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir Havran istikameti Küçükşapçı mevkinde 41 FR 037 plakalı mutfak tüpü yüklü R.A. yönetimindeki kamyon, balataların ısınıp frenlerinin boşalmasıyla Hamas Çakılı mevkinde kapalı olan yola girdi. Yol çalışmasının olduğu alandaki levha ve bariyerlere çarparak yavaşlamaya çalışan şoför, başarılı manevraları ile kazada can kaybı yaşanmasını önledi.

Bu sırada karayollarına destek çalışması yapan Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı, Havran İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler balataları aşırı ısınan kamyona olası bir yangın olayına karşı müdahale ederek soğutma çalışması yaptı. Yüzlerce dolu mutfak tüpünün yüklü olduğu kamyonun olası bir kaza ya da yangın durumunda büyük bir patlamaya sebep olabileceğini ifaden eden ekipler, kazanın sürücünün soğuk kanlılığı ve tecrübeli manevraları ile ucuz atlatıldığını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap