SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fabrikada korkunç olay!

Fabrikada korkunç olay!

14 Ocak 2024 Pazar - 13:02




İş yerinde, kafası sac büküm makinesine sıkışan 14 yaşındaki Arda Tonbul, ağır yaralandı. Kafasının sıkıştığı yerde dakikalarca kurtarılmayı bekleyen Tonbul, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.





Denetimsizlik, iş sağlığı ve güvenliği önlemlerinin yetersizliği nedeniyle her gün yüzlerce iş kazası meydana geliyor. Feci olay İstanbul Büyükçekmece’de meydana geldi. Mesleki Eğitim Merkezi’nde (MESEM), haftanın 1 günü okulda eğitim gören 14 yaşındaki Arda Tonbul, pratik eğitimi için haftanın diğer 4 gününde ise metal, demir ve çelik alanında faaliyet gösteren Karaağaç Mahallesi İstanbul Caddesi’ndeki bir işletmede yaşandı.

KAFASININ SIKIŞTIĞI DAKİKALAR SONRA FARK EDİLDİ

İddiaya göre 9 Ocak'ta usta gözetiminde saç büküm makinesinde çalışan Tonbul, bir ara yalnız kalınca sac büküm makinesine bakarken, farkında olmadan ayağı makinenin çalıştırma pedalına çarptı. Makine bir anda çalışınca makina Arda Tonbul’un kafasını sıkıştırdı. Öğrencinin kafasının sıkıştırdığı 16 dakika sonra fark edildi. Ağır yaralı öğrenci, çağırılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Günlerdir yoğun bakımda hayat mücadelesi savaşı veren Tonbul'un hayati tehlikesi devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap