SON DAKİKA



Haber > Gündem > EYT mağdurları hangi partiye destek verecek? Yönetici Özüpak açıkladı

EYT mağdurları hangi partiye destek verecek? Yönetici Özüpak açıkladı

19 Ekim 2021 Salı - 16:19




5 milyonu aşan EYT mağdurları haklarının geri verilmesini ısrarla istiyor. EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, katıldığı yayında hangi partiye destek verip vermeyeceklerini açıkladı.





EYT mağdurları haklarının geri verilmesi için mücadelesini sürdürüyor. EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, katıldığı Youtube programında hangi partiye destek verip vermeyeceklerini işaret etti. Özüpak, “1999 yılı öncesinin hakları geri verilmediği sürece hiçbir partinin yanında olmayacağız.” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorularının bir an önce çözüme kavuşturulması için hak arayışı mücadelesinde siyasi partilere çağrıda bulunuyorlar. EYT sorununa ilişkin katıldığı programda değerlendirmede bulunan EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, “Nasıl partiler Anayasa değişikliği için bir araya geliyorlarsa EYT için de bir araya gelebilmeliler.” diye konuştu.

EYT'LİLER HANGİ PARTİYE DESTEK VERECEK?

Özüpak, şöyle konuştu:

“Bizim amacımız bütün muhalefet partilerini EYT’de buluşturmak. Nasıl partiler Anayasa değişikliği için bir araya geliyorlarsa EYT için de bir araya gelebilmeliler. Her siyasi partinin bir çözüm önerisi var ancak biz hiçbir siyasi partinin bize uygun olmayan önerisini kabul etmiyoruz. Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu’na da EYT çalışmasını açıkladığı programda ‘Biz sizin bu çalışmanızı kabul etmiyoruz ancak EYT ile ilgili bir çaba gösterdiğiniz için destek vereceğiz” dedik. Biz 1999 yılı öncesinin hakları geri verilmediği sürece hiçbir partinin yanında olmayacağız.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
EYT

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap