SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eylül Öztürk’ten 'ölüm tehdidi' iddiası

Eylül Öztürk’ten 'ölüm tehdidi' iddiası

23 Aralık 2023 Cumartesi - 12:17




Dilan ve Engin Polat'ın tutukluluğunun ardından haklarında soruşturma başlatılan ve şirketlerine kayyum atanan Eylül Öztürk'ten eşi ile birlikte 'tehdit' aldıklarına dair bir iddia geldi.





Geçtiğimiz ay tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın ardından gözlerin çevrildiği güzellik merkezi sahibi Eylül Öztürk'ten yeni açıklamalar ve iddialar gelmeye devam ediyor.

Şirketine kayyum atanan isimler arasında bulunan Eylül Öztürk, eşi Barış Kenan Özkan’ın ölüm tehdidi aldığını iddia etti.

Kenan Öztürk'e gelen e-postalardan alındığını iddia ettiği mesajların görüntülerini, sosyal medya hesabından paylaşan Öztürk, “Uzun zamandır eşime gelen mailleri tesadüfen gördüm ve gerçekten çok ciddi sıkıntı yaşadık” ifadelerini kullandı.

Eylül Öztürk’ün gerçekleştirdiği paylaşımda, tehdit mesajını atan kişinin, “Son şansın kardeşim. Cezan 200 bin dolar oldu” ifadesini kullandığı görülüyor.
Bununla birlikte e-postada, “Bak uyuşturucu işlerine de başlıyorsunuz yavaş yavaş. Senin depoda da çıkar mı acaba bir şeyler? Kenan kardeş sizden parça parça koparacağız hayatınızı” ifadeleri de bulunuyor. .

Öztürk, e-postalarla ilgili olarak savcılığa başvurduklarını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap