SON DAKİKA



Haber > Gündem > Evlat nöbetindeki anne: “HDP ve PKK ile yüreklerimizle savaşıyoruz”

Evlat nöbetindeki anne: “HDP ve PKK ile yüreklerimizle savaşıyoruz”

23 Kasım 2023 Perşembe - 13:18




Van'da terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için eylem yapan anne, çocuklarını alana kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirterek, “Bizler HDP ve PKK ile yüreklerimizle savaşıyoruz” dedi.





Van’da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan aileler, 70 haftalık süreçten bu yana partinin il başkanlığı binası önünde oturma eylemi yaparak seslerini duyurmaya çalışıyor. Evlatları değişik tarihlerde PKK terör örgütü tarafından dağa kaçırılan ve sayıları 34’ü bulan aileler, ellerindeki dövizlerle il başkanlığı binası önüne gelerek HDP ve PKK aleyhine slogan attı.

Eyleme katılan anne Nazlı Sancar; yaz, kış ve hastalık demeden eylemlerini sürdürdüklerini belirtti. Türkiye’nin dört bir tarafından evlat mücadelesi veren annelere destek geldiğini ifade eden Sancar, “Bizim elimizde bir silah yoktur. Bizler HDP ve PKK ile yüreklerimizle savaşıyoruz. Sonsuza kadar evlatlarımızı bekliyoruz ve evlatlarımızı almadan da bu kapıdan ayrılmayacağız. Bu çocukların katili HDP ve PKK’dır. Biz burada hakkımız olan evlatlarımızı istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap