SON DAKİKA



Haber > Gündem > Evlat nöbetindeki anne: Evladım HDP aracılığıyla PKK'ya gönderilmiş

Evlat nöbetindeki anne: Evladım HDP aracılığıyla PKK'ya gönderilmiş

27 Aralık 2022 Salı - 16:05




PKK mensuplarınca çocukları dağa kaçırılan ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.





Evlatları hain terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin umutlu bekleyişi sürüyor.

3 Eylül 2019 yılında farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 212 gündür devam ediyor.

Oğlu Abdurrahman’ın 16 yaşındayken HDP aracılığıyla dağa kaçırıldığını ileri süren anne Zeliha Yaşar, evladını alana kadar HDP il binasının önünden bir yere ayrılmayacağını söyledi.

"Evladım HDP aracılığıyla PKK'ya gönderilmiş"

İHA'nın haberine göre, evladına ‘teslim ol’ çağrısında bulunan Yaşar, "Oğlum 8 yıldır kayıp. Evladım HDP aracılığıyla PKK'ya gönderilmiş. Lise öğrencisiyken oğlum kandırılarak kaçırıldı. Çocuğum 16 yaşında götürüldü. Allah hakkımızı onlara bırakmasın. Oğluma çağrım, eğer beni duyup görüyorsan dön, teslim ol. Kaç gel, kendi devletine ve polisine teslim ol. Orası senin yerin değildir. Sizin için her gün burada evlat nöbeti tutuyoruz. Elindeki o silahı bırakıp gel annenin ve babanın yanına. Kardeşlerin hepsi seni çok özledi. Her gün sizin için ağlıyoruz. Artık gelin bu hasret bitsin." dedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap