SON DAKİKA



Haber > Gündem > Evden çıkarılan çift, 9 aylık bebekleriyle parkta yaşamaya başladı

Evden çıkarılan çift, 9 aylık bebekleriyle parkta yaşamaya başladı

22 Nisan 2022 Cuma - 15:06




Adana’da ev sahiplerinin evden çıkardığı Mahmut Gündoğdu (30) ile eşi Nazlı Öner (20), 9 aylık bebekleri Nefes ile birlikte sokakta kaldı. Çift geceyi parkta eşyalarıyla birlikte geçirdi.





Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde oturan Mahmut Gündoğdu’nun ev sahibi, bir yakınının taşınacağını belirterek evden çıkmasını istedi. Davulculuk yaparak geçimini sağlayan Gündoğdu, ev sahibini ikna edemeyince dini nikahlı eşi Nazlı Öner ile 9 aylık bebeği Nefes’i de alarak evden çıktı. Eşyalarını bir araca yükleyip, Fatih Mahallesi’ndeki Fatih Sultan Mehmet Parkı?na bırakan çift, Öner’in ailesinin yanına gitti. Kadının ailesi de çifti kabul etmeyince Gündoğdu ile Öner, bebekleriyle birlikte geceyi parkta geçirdi.

REZİL OLDUK, YARDIM BEKLİYORUZ

DHA'da yer alan habere gçreSabah saatlerinde iş yerlerine gelen esnaf, parktaki eşyaları görünce ailenin yanına gitti. Esnaf, evsiz kaldığını öğrendiği aileye kahvaltı getirip, durumu polise bildirdi. Maddi durumu olmadığı için yeni bir ev tutamadığını anlatan Gündoğdu, “Ev sahibiyle sorun yaşayınca çıkmak zorunda kaldık. Gece eşimin ailesinin evine gittik ancak kardeşi sorun çıkarttı. Yeni bir ev bulacak durumum olmadığı için parka geldik. Çocuğum ve eşimle birlikte rezil olduk.” diye konuştu.

Polis ve zabıta ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Seyhan Kaymakamlığı ile mahalle muhtarı Vedat İnce, aileye ev bulunması için çalışma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap